Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

 
 
 
  
Cardio Flavin 7+ capsule
 

CARDIO FLAVIN

    Este un complex de flavonoide de origine vegetală, cozi de cireşe şi vişine, respectiv plante medicinale (păducel, porumbar), cu acţiune de întărire a sistemului cardio-vascular.

    Prin împiedicarea proceselor oxidative a acizilor graşi de la nivelul pereţilor celulari, flavonoidele exercită o acţiune deosebit de benefică asupra sistemului cardio-vascular. Scad nivelul colesterolului, prin urmare reduc riscul aterosclerozei, cresc elasticitatea pereţilor sanguini, asigurând o înaltă protecţie împotriva trombozei.

    Ce trebuie să ştim despre acţiunea cozilor de cireşe şi vişine?

    Au acţiune tonicardiacă, respectiv de prevenire a infarctului.
    Substanţele active - procianidinele şi flavonoidele - joacă un rol bine determinat în exercitarea acţiunii principale. Din punct de vedere ştiintific, aceşti compuşi se recomandă, ca tratament adjuvant în scăderea capacitaţii fizice, cord îmbătrânit, angină pectorală, perturbari ale ritmului cardiac.

     Nu se cunosc contraindicaţii, cu toate acestea consultul medical de specialitate este indicat în cazul în care simptomele persistă sau se agravează.

    Utilizarea pe termen lung nu prezintă niciun risc al apariţiei unor efecte secundare.

    Ce trebuie să cunoaştem despre păducel?

    Păducelul este o plantă medicinală aflată pe locul întâi în corectarea oxigenării cordului.

    Întăreşte cordul suprasolicitat, reglează ritmul cardiac şi are efect calmant şi de echilibrare prin creşterea aportului de oxigen şi glucoză la nivelul ţesutului cardiac.

    În cazul persoanelor în vârstă, persoanelor suprasolicitate sau expuse stresului, reduce simptomele de tipul: scăderea capacităţii fizice, crize de angină pectorală, respectiv unele tulburări de ritm cardiac. Păducelul este recomandat atât în scop preventiv, cât şi după infarct, în scop curativ.

    Ce trebuie să cunoaştem despre porumbar?

    Porumbarul a fost utilizat din cele mai vechi timpuri şi este recomandat în tratamentul afecţiunilor cardio-vasculare. Fructul acrişor are efect de scădere a lipemiei, iar datorită efectului de intensificare a metabolismului, poate fi utilizat în curele de slăbire, respectiv are efect diuretic şi de curăţare a rinichilor. Preparatele din porumbar au acţiune de purificare a sângelui şi întărire a organismului. Fructul are un conţinut important în vitamina C, de 60 mg / 100g, respectiv conţine numeroşi acizi vegetali.

    Recomandat ca adjuvant pentru:

  • Afecţiuni cardiovasculare
  • Angină pectorală
  • Ateroscleroză
  • Colesterol
  • Tromboză
  • Tulburări de ritm cardiac

  

90 capsule   Preţ: 113 ron ( - 25% (23 ron) la peste 35 P.B. / factură ) - Puncte Bonus: 18,7

 Mărturii                 Tratamente Naturiste                 Listă Preţ 

 Puteţi să solicitaţi lista completă cu preţurile de Depozit ale produselor Vita Crystal telefonic sau prin e-mail.  


Minus 25% REDUCERE si INSCRIERE GRATUITA ca si colaborator daca aveti o comanda de minim 35 de Puncte Bonus (aproximativ 200 Ron)
   
 
Copyright @ 2009 - Flavin-AloeVera distribuitor independent. Flavin este nume inregistrat si apartine companiei Vita Crystal Institute Ungaria
SEO