Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

 
 
 
 

CEAI VERDE CU PROTECŢIE ULTRAVIOLETĂ, EXTRACT DE ANTIOXIDANŢI ŞI 84 DE MINERALE


    Îmbătrânirea naturală (biologică) este, mai mult sau mai puţin, inevitabilă, se modifică odată cu vârsta, sexul, etc. Îmbătrânirea secundară este influenţată de mediul extern, substanţele poluante, radiaţiile solare, vântul şi temperatura scăzută. Prin folosirea cosmeticelor cu ceai verde putem incetini acest proces şi contracara efectele nocive.
    Moartea celulelor cutanate vechi este o parte a procesului de regenerare a pielii. Stratul superior al pielii, la un moment dat, oboseşte şi moare. Poate este surprinzător, dar zilnic mor în jur de 500 de milioane de celule cutanate. Procesul de regenerare necesită timp, în jur de 24-28 de zile.
    Flavonoidele sunt antioxidanţi care apără organismul de radicalii liberi nocivi, de radiaţiile UV, precum şi de alte procese de oxidare care atacă celulele. Odată cu trecerea timpului, metabolismul celulelor este mai lent şi celulele noi necesită din ce în ce mai mult timp ca să ajungă la suprafaţă. Din această cauză, pielea îşi pierde umiditatea naturală, strălucirea şi treptat se subţiază. Pe lângă acestea, efectele nocive ale mediului extern - razele UV, poluarea, stresul, conservanţii, etc. - favorizează producerea radicalilor liberi care slăbesc colagenul răspunzător de tinereţea şi elasticitatea pielii, motiv pentru care celulele cutanate îmbătrânesc mai repede.

    Antioxidanţii încetinesc procesele de îmbătrânire a pielii. Ne apără de radiaţiile nocive. Curăţă delicat pielea, în timp
ce o catifelează. Folosirea sistematică a produselor menţine nivelul hidric natural al pielii. Din momentul în care ne naştem, pielea noastră şi totodată corpul nostru, începe să îmbătrânească. Pielea, în special pielea feţei, este ceea mai expusă influenţelor mediului extern, de aceea trebuie să avem mare grijă de ea. Totodată, pielea este organul cel mai mare al organismului nostru, un scut elastic care ne apără de deshidratare, care cu un sistem de reglare a temperaturii protejează ţesuturile sensibile. Pielea este un organ important format din trei straturi: derma, epiderma şi ţesutul subcutanat. Deci pentru a o proteja, trebuie să-i oferim o îngrijire adecvată.
    Îmbătrânirea pielii este formată din două părţi, cea biologică şi îmbătrânirea secundară.


SAPUN LICHID CU CEAI VERDE
 
GEL DE DUŞ CU CEAI VERDE
 
CREMA DE CORP CU CEAI VERDE
 
 
 
 
ŞAMPON CU CEAI VERDE
 
   
 
Copyright @ 2009 - Flavin-AloeVera distribuitor independent. Flavin este nume inregistrat si apartine companiei Vita Crystal Institute Ungaria
SEO