Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

 
 
 
  
Cyto Flavin 7+ capsule
 

CYTO FLAVIN

 

    Este un complex de flavonoide vegetale, enzime (germeni de grâu, germeni de broccoli, germeni de lucernă) cu acţiune sinergică de combatere a tumorilor.

 

    Efectul flavonoidelor este bine-venit pacienţilor cu afecţiuni tumorale,ca şi adjuvant în tratamentul principal, în reducerea efectelor secundare ale chimioterapiei sau prevenirea apariţiei tumorilor.

 

Ce anume trebuie să cunoaştem în legătură cu enzimele?

  • sunt compuşi proteici, care măresc viteza reacţiilor chimice din organism (exercită rol catalitic)
  • s-au pus în evidenţă 3000 de enzime aparţinând organismului uman
  • în decursul unui singur minut enzimele catalizează 36 milioane de procese biochimice
  • organismul este echipat la naştere cu o anumită cantitate de enzime, care, ca şi vitaminele, trebuie suplimentate continuu
  • contrar vitaminelor, enzimele pot fi sintetizate doar de organismele vii
  • principala sursă de enzime pentru om o reprezintă germenii vegetali

    Datorită efectului umidităţii şi căldurii, din minuscula sămânţă viaţa erupe cu o energie covârşitoare. Seminţele conţin o cantitate uriaşă de enzime, necesare creşterii plantei, conţinutul acestora fiind considerabil mărit în momentul germinării. Starea noastră de sănătate depinde de existenţa unei cantităţi suficiente de enzime în organism!

 

    Stările post-tratament, alimentaţia deficitară şi expunerea la boli reduce considerabil numărul enzimelor din sistemul nostru enzimatic, determinând alterarea echilibrului în timp şi expunerea organismului la maladii severe.

 

    Germenele conţine toate elementele necesare bunei funcţionări a organismului. În cursul procesului de germinare, conţinutul în vitamina C creşte de 27 ori, conţinutul în caroten creşte cu 200% după 2 ore de germinare; conţinutul în vitamina B creşte cu 50%, iar cel al vitaminei E cu 120%. Germenii conţin o cantitate de energie cu 25% mai mare în comparaţie cu carnea, dar nu determină creştere ponderală.

 

Germenele de broccoli

    Este considerat cel mai eficace remediu în tratamentul cancerului de colon şi gastric, dar şi în tratamentul cancerelor de prostată, rect, faringian, pulmonar şi al vezicii urinare, datorită conţinutului în hidrochinonglicozide, care îi conferă proprietăţi de prevenire şi stopare a apariţiei şi dezvoltării procesului cancerigen.

 

 

Germenele de grâu

    Utilizat în Egiptul antic, respectiv în medicina tradiţională pentru efectul roborant, de fortificare, detoxifiere şi de combatere a apariţiei tumorilor.

 

Germenele de lucernă

    Datorită conţinutului de estrogeni vegetali are rol în prevenirea apariţiei cancerului mamar, respectiv în tratamentul adjuvant al proceselor inflamatorii ale colonului.

 

Recomandat ca adjuvant pentru:

  • Cancer
  • Noduli la sân
  • Tumori de natură malignă  

 

90 capsule   Preţ: 106 ron ( - 25% (21 ron) la peste 35 P.B. / factură ) - Puncte Bonus: 17,4

 Mărturii                 Tratamente Naturiste                 Listă Preţ 

 Puteţi să solicitaţi lista completă cu preţurile de Depozit ale produselor Vita Crystal telefonic sau prin e-mail.  


Minus 25% REDUCERE si INSCRIERE GRATUITA ca si colaborator daca aveti o comanda de minim 35 de Puncte Bonus (aproximativ 200 Ron)
   
 
Copyright @ 2009 - Flavin-AloeVera distribuitor independent. Flavin este nume inregistrat si apartine companiei Vita Crystal Institute Ungaria
SEO