Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

 
 
 
 

 

     Diabetul este o boală cronică şi este considerată incurabilă. Diabetul este o boală cumplită, care prin complicaţiile ei, dacă nu este bine tratată, este mortală.

 

     Cercetări şi studii recente (Dr. Gabriel Cousens-Arizona USA), care includ o alimentaţie vegană (vegetariană crudă), au arătat că în procente cuprinse între 40% si 70%, diferitele tipuri de diabet pot regresa sau se pot vindeca, organismul recăpătând funcţia de auto-reglare.

     Alte cercetări care au utilizat tratamente chirurgicale cu celule stem, au reuşit refacerea parţială sau totală, pe perioade limitate, a funcţiei pancreasului.

     Terapia pe care noi o recomandăm, se bazează în principal, pe descoperirea de către medicii din Ungaria, a unui amestec brevetat din plante naturale, care stimulează la nivelul măduvei, sporirea producerii de celule stem adulte sănătoase. Aceste celule sunt folosite de organism, pentru refacerea organelor afectate (pancreas, ficat), care sunt necesare în producerea şi utilizarea insulinei, dar se refac şi organele afectate în mod indirect de diabet (sistemul circulator, vederea, rinichii, părul, etc.).

     Tratamentul constă într-o schemă bine definită şi particularizată pentru fiecare pacient în parte, în funcţie de tipul de diabet, vârstă, greutate şi alte boli cronice existente la momentul începerii tratamentului. Cu cât terapia începe mai devreme, cu atât rezultatele sunt mai rapide.

     Olimpiq StemXCell SL 75% - elementul principal al terapiei, este format din 2 componente (Xcell - caps. A şi StemX - caps. B), care se iau la distanţă de 45 minute unul de celălalt, în ordinea indicată. Capsula A se ia prima, pentru că ea conţine antioxidanţi, care curăţă organismul uman şi îl pregătesc pentru primirea şi protejarea celulelor suşe produse de măduva osoasă. Capsula B se ia la 45 min după capsula A. Aceasta are rolul de a spori producţia de celule stem (suşe), cu până la 75%. Acestea sunt stabilizate şi utilizate pentru regenerarea ţesuturilor şi organelor afectate. În cazul diabetului, se stimulează refacerea în timp, a celulelor beta pancreatice, secretoare de insulină. Astfel funcţia pancreasului se revigorează, glicemiile se echilibrează, mai ales în diabetul de tip I, insulino-dependent. Se refac de asemenea şi funcţiile ficatului, respectiv ale receptorilor de insulină, acest lucru având un efect deosebit de bun asupra bolnavilor de diabet de tip II.

 

     Întrebări şi răspunsuri:

 

1. Tratamentul este chimic sau natural?

         - Natural 100%

2. Capsulele conţin celule recoltate din cordonul ombilical al copiilor?

         - În niciun caz. Ele conţin un amestec de plante sau fructe.

2. Poate fi utilizat în paralel cu insulina sau pastilele pentru diabet?

         - Da, cu un control mai des al glicemiei în anumite cazuri, pentru că glicemia va scădea şi va trebui redus treptat, tratamentul cu insulină sau cel medicamentos existent.

3. Care sunt reacţiile după începerea tratamentului?

         - Primul semn este reducerea stărilor de oboseală, creşterea energiei şi a poftei de viaţă. Ulterior se reglează glicemiile şi încep să scadă. În cca 3-6 luni de tratament, se echilibrează organismul iar tratamentul alopat se poate reduce sau elimina, de la caz la caz.

4. Cum stabilesc schema de tratament ?

         - Tratamentul se stabileşte de medicul terapeut al firmei, în baza analizelor existente şi a unui interviu telefonic.

5. Tratamentul poate fi folosit şi de către copii ?

         - Da, de la 4 ani în sus, dacă suferă de boli cronice.

6. Ce regim alimentar trebuie să am ?

         - Un regim alimentar echilibrat, în funcţie de tipul de diabet şi de schema de tratament utilizată. Oricum, un regim alimentar vegan format din legume, salate, fructe hipoglicemice în stare crudă, proaspătă, este util în toate cazurile. Grăsimile de origine animală, cresc glicemiile şi trebuie evitate. Mişcarea, sportul şi echilibrarea greutăţii sunt necesare. Oricum veţi primi recomandările la consultaţie, sau pe e-mail.

7. Cum intru în posesia tratamentului ?

         - Tratamentul recomandat este primit prin curierat rapid (cca. 12-24 ore) la adresa dv. de domiciliu, iar plata se face la ridicarea coletului.

8. Dacă am întrebări sau nelămuriri, referitor la tratament sau evoluţia bolii ?

         - sună medicul la tel. 0730.40.55.55, sau foloseşte rubrica “CONTACT”   
 
Copyright @ 2009 - Flavin-AloeVera distribuitor independent. Flavin este nume inregistrat si apartine companiei Vita Crystal Institute Ungaria
SEO