Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

 
 
 
  
Flavin 7 Hydroenergy
 

 FLAVIN 7H - Hydrogenergy

    În privinţa efectelor biologice ale flavonoidelor, este important de cunoscut faptul că acestea acţionează în primul rând la nivelul sistemului digestiv şi circulator. Au efect de neutralizare a radicalilor liberi, adică prezintă efect antioxidant, scad riscul aterosclerozei, împiedică formarea trombusurilor, măresc elasticitatea capilarelor. Au efect şi asupra modificărilor cromozomiale (mutageneză) şi a procesului de formare a tumorilor maligne (carcinogeneză). Scad nivelul LDL colesterolului (colesterolul "rău") şi a trigliceridelor serice. Prezintă efect hepatoprotector şi fotoprotector. Împiedică apariţia complicaţiilor pe termen lung ale diabetului zaharat datorită efectului antiinflamator, de asemenea mai au şi efect antiviral, antibacterian şi antialergic.    FLAVIN 7 este de 12 ani una dintre cele mai eficiente "arme" în lupta împotriva radicalilor liberi!


Componentele produsului Flavin 7 Hydroenergy


    Strugurii roşii sunt bogaţi în flavonoide cu efect antioxidant, care prin neutralizarea radicalilor liberi, ne protejează împotriva cancerului, aterosclerozei şi a bolilor coronariene. Datorită conţinutului său în rezveratrol, strugurii roşii reprezintă unul dintre cele mai preţioase fructe în ceea ce priveşte combaterea radicalilor liberi.

    Murele au un conţinut ridicat de flavonoide, dar conţin şi potasiu, calciu, fosfor, magneziu, mangan, fier şi cupru. Mai conţin: vitamina A, vitamina C, acid folic, vitamina B1, B6, riboflavină, acid pantotenic şi niacină.

    Cireşele negre conţin potasiu, calciu, sodiu, fosfor, vitaminele A, B, C şi au un efect de epurare a sângelui şi detoxifiere remarcabil.

    Coacăzele negre au ca şi principii active oligoelemente, flavonoide, uleiuri volatile, taninuri, rutină şi vitaminele B şi C. Efectele fiziologice mai cunoscute sunt: efectul diuretic, antihipertensiv şi efectul de ameliorare a simptomelor gutei şi reumatismului articular.

    Socul conţine acizi organici, vitaminele A şi C, zaharuri, taninuri, oligoelemente, uleiuri volatile. Una dintre cele mai importante proprietăţi este conţinutul în acizi organici, care prezintă efect de epurare a sângelui, iar datorită conţinutului în flavonoide prezintă efect antioxidant.

    Prunele sunt deosebit de bogate în potasiu (757 mg/100 g). Stimulează metabolismul, deoarece conţinutul lor în mangan duce la creşterea numărului enzimelor digestive. Datorită conţinutului în potasiu, normalizează ritmul cardiac, oferă protecţie împotriva hemoragiilor interne, respectiv contribuie la scăderea tensiunii.

    Porumbarul este o plantă folosită în scopuri terapeutice încă din antichitate, actualmente utilizată în tratamentul afecţiunilor inimii şi sistemului circulator. Fructul cu gust acru, datorită efectului hipolipidemiant şi de intensificare a metabolismului, este folosit în curele de slăbire, ca şi diuretic şi în scopul curăţirii rinichilor. Fructul conţine cantităţi însemnate de vitamina C şi acizi organici.

    Hibiscusul - utilizat pe cale internă are efect mucolitic şi antitusiv. Este o importantă sursă de vitamina C, conţine flavonoide, cantităţi reduse de uleiuri volatile. Are efect de revigorare a organismului, mucolitic, de calmare a tusei, motiv pentru care poate fi utilizat cu succes în tratarea laringitelor, dar are efecte benefice şi asupra digestiei.

 

Antioxidantul cu molecula cea mai mică este hidrogenul.


     Prin consumul de oxigen "ardem" încet, însă cu toate acestea, oxigenul este indispensabil.

Hidrogenul este o sursă de energie curată şi nouă, care încetineşte procesul de îmbătrânire. Conţinutul ridicat în hidrogen creşte efectul reductiv.

    Utilizarea hidrogenului reprezintă cea mai noua şi modernă metodă naturală de legare a radicalilor liberi. Procesele reductive din organism contracarează stresul oxidativ rezultat în urma activităţilor biologice. În momentul în care hidrogenul întâlneşte un radical liber în organism, are capacitatea de a-l neutraliza. Prin acest proces, radicalul liber îşi pierde instantaneu capacitatea de a provoca distrugeri celulare.

    Cercetările efectuate în acest domeniu au permis dizolvarea unor mari cantităţi de hidrogen activ în sucul concentrat de fructe. În acest mod, hidrogenul poate fi uşor conservat şi ajungând în organism îşi poate exercita efectul de legare a radicalilor liberi.

    Potenţialul reductiv al hidrogenului este puternic şi măsurabil. ORP - 400mV.

    Valoarea ORP (potenţialul de oxido-reducere) defineşte capacitatea de oxidare sau reducere a unei soluţii. O soluţie are efect reductiv cu atât mai pronunţat cu cât valoarea ORP este mai scazută. Ţinând cont de faptul că procesele metabolice au loc intracelular, radicalii liberi formaţi pot fi neutralizaţi, deoarece hidrogenul, având molecula mică poate trece uşor bariera reprezentată de membrana celulară.

Eficacitatea unica a hidrogenului în comparaţie cu alţi antioxidanţi.

     Lichidele cu conţinut ridicat în flavonoide şi îmbogăţite cu hidrogen reprezintă o noutate în gama produselor de tip supliment alimentar. Efectul flavonoidelor de captare a radicalilor liberi, cumulat cu efectul antioxidant unic al hidrogenului, contribuie la ameliorarea stării Dvs. de sănătate.

Cu cât valoarea ORP este mai scazută, cu atat efectul reductiv este mai pronunţat.

    Ținând cont de faptul că procesele metabolice au loc intracelular, radicalii liberi formaţi pot fi neutralizaţi, deoarece hidrogenul, având molecula mică poate trece uşor bariera reprezentată de membrana celulară.

Valorile ORP ale unor substanţe, adică potenţialul lor REDOX
Capacitate de scădere a proceselor oxidative (reductivă) Valoare Capacitate de creştere a proceselor oxidative Valoare
  HIDROGEN - 600 mV   SEMINŢE DE SOYA FERMENTATE +   33 mV
  FLAVIN 7 HYDROGENERGY - 400 mV   RIDICHE JAPONEZĂ +   49 mV
  CARTOFI DULCI - 172 mV   VARZĂ CHINEZEASCĂ + 112 mV
  FICAT - 142 mV   CEAI VERDE + 200 mV
  CASTRAVETE - 120 mV   LAPTE + 225 mV
  PORUMB - 101 mV   APĂ DE MARE + 250 mV
  "APĂ MIRACULOASĂ" -   80 mV   APĂ MINERALĂ + 317 mV
  FRUNZELE DE RIDICHE JAPONEZĂ -   32 mV   BERE + 334 mV
      LĂMÂIE + 407 mV
      BANANE + 431 mV
      CEAI NEGRU + 445 mV
      APĂ ROBINET + 773 mV
      APĂ DE PLOAIE + 800 mV
      APĂ ACIDĂ + 815 mV
      OXIGEN + 820 mV

 

Poate organismul nostru sintetiza flavonoide?

    Aceste substanţe naturale sunt sintetizate doar de către plante în scopul întăririi sistemului lor imunitar, respectiv ca şi protecţie împotriva factorilor de mediu (radiaţii nocive, bacterii şi infecţii). Aceste substanţe ajung în organismul uman o dată cu alimentele de origine vegetală sau extractele lor.

Care dintre proprietaţile fiziologice ale flavonoidelor sunt documentate ştiinţific?

    Cercetările ştiintifice au fost extinse pe o gamă foarte largă de produse. Majoritatea studiilor au demonstrat proprietăţile antitumorale, de protecţie a sistemului cardio-vascular şi de întărire a sistemului imunitar. Dat fiind faptul, că în prezent se cunosc circa 6000 tipuri de flavonoide, ne putem aştepta la descoperirea a numeroase alte efecte benefice ale acestora.

Cum se explică potenţarea acţiunii flavonoidelor de către hidrogen?

    Hidrogenul este singurul antioxidant în stare gazoasă cunoscut în prezent. Stelele sunt formate din hidrogen şi heliu, iar apa este constituită din hidrogen şi oxigen. Cu alte cuvinte, hidrogenul este elementul constitutiv al focului şi apei, fără de care viaţa pe pământ ar fi imposibilă. Hidrogenul creşte acţiunea antioxidantă a flavonoidelor.

Care sunt procesele biologice influenţate de hidrogen?

    Mitocondriile sunt "centralele" energetice ale celulelor organismului nostru. Concentraţia hidrogenului la nivelul membranei mitocondriale determină rata sintetizării energiei (ATP). O concentraţie ridicată de hidrogen favorizează producţia de ATP şi implicit eliberarea unor cantităţi crescute de energie. Fiind cel mai mic element din univers, hidrogenul poate traversa bariera reprezentată de membrana celulară, pătrunzând până în mitocondrii. În cursul acestui proces, hidrogenul neutralizează numeroşi radicali liberi, împiedicând astfel procesele de distrugere şi de alterare a ADN-ului acestor celule.

Ce reprezintă "ORP-400mV" de pe cutia produsului?

    Flavin H7 este singurul produs de tip supliment alimentar care are potenţial reductiv şi nu oxidativ. Această proprietate poate fi măsurată cu ajutorul aparatelor. Cea mai puternică substanţă oxidativă în afara oxigenului este ploaia acidă. Apa clorinată este de asemenea periculoasă, astfel apa de robinet contribuie la intensificarea proceselor de ardere din celule. Doar cateva plante au proprietăţi reductive, cum ar fi frunzele de ridiche japoneză, castraveţii, etc. Produsul Flavin H7 este singurul supliment alimentar cu o capacitate reductivă cuantificabilă. 

Care este diferenţa dintre vechiul şi noul produs Flavin?

    În decursul ultimilor 12 ani, produsul Flavin 7 a contribuit la creşterea protecţiei împotriva agenţilor oxidanţi a jumatate de milion de oameni. Formula respectivă, asemenea oricarui alt extract din fructe, a avut o capacitate oxidativa de + 200mV. Adaosul de hidrogen a transformat aceasta valoare într-o capacitate reductivă de -400mV. Flavonoidele antioxidante au căpătat o nouă funcţie, o dată cu introducerea hidrogenului în formulă. În prezent Flavin H7 este singurul supliment alimentar de tip anti-age-ing cu proprietăţi reductive, care împiedică arderile celulare şi procesele oxidative. Dintre produsele anticanceroase, doar două formulări recente au proprietăţi aseăanătoare produsului Flavin H7.

   

     100 ml   Preţ:   40 ron ( - 25% (  8 ron) la peste 35 P.B. / factură ) - Puncte Bonus:   3,0

 

8 x 100 ml   Preţ: 213 ron ( - 25% (43 ron) la peste 35 P.B. / factură ) - Puncte Bonus: 28,0 

 

              *** 16 x 100 ml   Preţ: 388 ron  P.B. = 50,0 ( - 25% (78 ron) la peste 35 P.B.) -  Preţ colaborator:   310 ron ***

 

Cumpărând acest produs aveţi înscriere gratuită ca şi colaborator şi 25% reducere din preţul afişat, respectiv 78 ron.

 

  Mărturii                     Tratamente Naturiste                      Listă Preţ

Puteţi să solicitaţi lista completă cu preţurile de Depozit ale produselor Vita Crystal telefonic sau prin e-mail. 


Minus 25% REDUCERE si INSCRIERE GRATUITA ca si colaborator daca aveti o comanda de minim 35 de Puncte Bonus (aproximativ 200 Ron)
   
 
Copyright @ 2009 - Flavin-AloeVera distribuitor independent. Flavin este nume inregistrat si apartine companiei Vita Crystal Institute Ungaria
SEO