Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

 
 
 
 

GANODERMA LUCIDUM


    Omenirea cunoaşte de mai bine de 2000 de ani efectele miraculoase ale ciupercii Ganoderma Lucidum care conţine câteva sute de elemente biologic active, cu efecte benefice asupra sistemului imunitar. Cea mai importantă valenţă o constituie efectul de întărire a sistemului imunitar, Ciuperca conţine hidraţi de carbon, albumine în proporţie redusă, grăsimi, alcaloizi, vitamine şi săruri minerale. De asemenea conţine un număr de 17 aminoacizi. Albuminele prezintă o valoare biologică mult superioară în raport cu orice alte albumine de origine vegetală, atingând valorile specifice ale albuminelor de origine animală.
    Elementele active pot fi împărţite în 3 categorii: 30% elemente solubile în apă, 65% elemente solubile organic, 5% elemente volative. Cele mai multe dintre bolile cronice şi acute se datorează dezechilibrului organismului, determinat de acumularea de toxine. Este un antioxidant puternic, elimină radicalii liberi.


GANODERMA LUCIDUM
 
   
 
Copyright @ 2009 - Flavin-AloeVera distribuitor independent. Flavin este nume inregistrat si apartine companiei Vita Crystal Institute Ungaria
SEO