Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

 
 
 
  
GERMENI DE VARZA CREATA (BRUXELLES) – CAPSULE
 

GERMENI DE VARZĂ CREAŢĂ

    Varza de Bruxelles este considerată o minunată inovaţie a horticultorilor danezi. Efectele sale se manifestă la nivelul pancreasului prin ameliorarea procesului de sinteză a insulinei. Utilizarea sa în diabetul zaharat se datorează conţinutului în mangan, crom şi alte elemente minerale.

    Produsul conţine pulbere liofilizată obţinută printr-o tehnologie unică de germinare a seminţelor de varză creaţă, îmbogăţită cu săruri minerale 84M naturale, oligoelemente şi flavonoide.

    Este o sursă bogată de vitamine (A, B si C) şi minerale Ca, Na, K, P, Fe, S, Mn şi Cr. Datorită conţinutului de sorg, produsul are un procent ridicat de flavonoide şi antioxidanţi de natură vegetală. Numeroase studii clinice din ţară şi străinătate certifică efectul benefic al flavonoidelor.

    Produsul este un complex al compuşilor activi din germeni, enzimelor şi flavonoidelor de natură vegetală. Enzimele şi flavonoidele prezintă sinergism de acţiune, prin potenţarea reciprocă a efectului!

    Compoziţie: Pulbere uscată, liofilizată de germeni de varză de Bruxelles, 84 de tipuri de săruri minerale şi oligoelemente, pulbere de seminţe de sorg, capsulă-gelatină (dioxid de titan).

    Mod de administrare: 3 x 1 - 2 capsule pe zi.

    Recomandat ca adjuvant pentru:

  • Diabet
  • Regenerare pancreas
  • Echilibrare glicemii
  • Fibroza pulmonară.

 

100 capsule   Preţ:   60 ron ( - 25% (12 ron) la peste 35 P.B. / factură ) - Puncte Bonus:   9,8

250 capsule   Preţ: 125 ron ( - 25% (25 ron) la peste 35 P.B. / factură ) - Puncte Bonus: 17,0

 Mărturii                     Tratamente Naturiste                      Listă Preţ

Puteţi să solicitaţi lista completă cu preţurile de Depozit ale produselor Vita Crystal telefonic sau prin e-mail.


Minus 25% REDUCERE si INSCRIERE GRATUITA ca si colaborator daca aveti o comanda de minim 35 de Puncte Bonus (aproximativ 200 Ron)
   
 
Copyright @ 2009 - Flavin-AloeVera distribuitor independent. Flavin este nume inregistrat si apartine companiei Vita Crystal Institute Ungaria
SEO