Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

 
 
 
 

Argint Coloidal - Nano Silver


    Argintul coloidal - Nano Silver este un agent de vindecare şi un dezinfectant care are numeroase întrebuinţări. Este un lichid limpede, compus din particule de argint cu o puritate de 99,9% şi un diametru de 0,0001 până la 0.01 microni, suspendate în apă.

    Argintul coloidal - Nano Silver poate fi amestecat cu apă de la robinet sau distilată şi aplicat local sau luat pe cale orală. Local poate fi folosit pentru vindecarea infecţiilor fungice ale pielii sau ale unghiilor, şi accelereazaă vindecarea arsurilor, a rănilor, tăieturilor, iritaţiilor şi arsurilor solare. Poate fi folosit pentru durerile de dinţi şi ranile din gură, ca picături pentru ochi şi ca gargară pentru evitarea degradarii dinţilor şi evitarea halenei. Poate fi folosit şi pentru sterilizare, chiar pulverizat în filtrele de aer condiţionat şi în conductele de aer şi ventilaţie, pentru a împiedica dezvoltarea germenilor.

    Luat pe cale orală, argintul coloidal - Nano Silver poate fi eficient în distrugerea a mai mult de 650 de organisme care provoacă boli, inclusiv a bacteriilor Escherichia coli (E. coli) şi a ciupercii Candida Albicans.

    Nano Silver este o sursă bună de argint coloidal. Este eficient în lupta contra răcelii şi gripei.

 


Nano Silver - Argint coloidal
 
   
 
Copyright @ 2009 - Flavin-AloeVera distribuitor independent. Flavin este nume inregistrat si apartine companiei Vita Crystal Institute Ungaria
SEO