Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

 
 
 
 

PRODUSE SILVER


     Cu un conţinut bogat în argint, 84 de săruri minerale şi oligoelemente, cosmeticele Silver fac parte din familia de cosmetic antimicrobiene, ce curăţă şi hidratează pielea.
     Majoritatea oamenilor realizează că, pentru păstrarea echilibrului fizic şi psihic, a armoniei, au nevoie de o piele sănătoasă, bine întreţinută. Unicitatea produselor este dată de conţinutul de argint şi săruri minerale, precum şi oligoelemente. Folosirea lor oferă întregii familii un ajutor eficient în îngrijirea pielii şi a părului. Până nu demult, argintul era cunoscut doar ca bijuterie, însă argintul este cel mai puternic, mai sigur antibiotic natural care se poate utiliza la scară largă.
     Pe baza cercetărilor realizate de INSTITUTUL SILVER din S.U.A. s-a stabilit, că acest element neutralizează peste 650 de agenţi patogeni în maxim 6 minute sau chiar într-un interval de timp mai scurt. Nici un agent patogen nu poate supravieţui dacă argintul este prezent, chiar şi în cantităţi infime, întrucât acest element paralizează acele enzime pe care bacteriile, ciupercile şi viruşii le utilizează în metabolismul lor.
     Cele 84 de săruri minerale marine şi oligoelemente au un rol important în funcţionarea sistemului imunitar al organismului. Intensifică metabolismul pielii şi restabileşte echilibrul hidro-lipidic. Astfel, pielea se poate apăra de efectele nocive ale mediului înconjurător.


SAPUN LICHID SILVER
 
GEL DE DUŞ SILVER
 
CREMA DE CORP SILVER
 
 
 
 
ŞAMPON SILVER
 
   
 
Copyright @ 2009 - Flavin-AloeVera distribuitor independent. Flavin este nume inregistrat si apartine companiei Vita Crystal Institute Ungaria
SEO