Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

 
 
 
 

  

flavonoide

  Vita Crystal Research este un lider în producţia de flavonoide în Europa. Misiunea pe care si-a formulat-o este aceea de a îndruma oamenii spre un mod de viatã cât mai sãnãtos, spre alimentatie corectã si importanta profilaxiei. Produsele realizate în propriile întreprinderi sunt preparate cu foarte multã grijã, având în compozitia lor doar substante naturale si energii concentrate, substante care din punct de vedere fiziologic sunt valoroase atât ca suplimente nutritive, cât si din punct de vedere al produselor create pentru a mentine în organism sistemul imunitar, precum si calitatea de a sprijini autoechilibrarea si autovindecarea.

    Cel mai important domeniu de cercetare al societăţii Vita Crystal Research este dezvoltarea acelei ramuri a medicinii de descoperire a antioxidanţilor, ce pot fi folosiţi în înlãturarea efectelor periculoase a radicalilor liberi. Efectul caracterului ofensiv al radicalilor liberi este determinat de îmbãtrânire şi boli ca: scleroză, cancer, cele de inimã, ale aparatului circulator, inflamaţii, cele ale intestinului etc. Bolile respective apar de obicei atunci, când organismul nu mai este capabil să facă faţă cu sistemul propriu de antioxidanţi şi mecanismul de corectare nu mai este capabil să înlăture radicalii liberi. Un rol important în apariţia radicalilor liberi joacă şi următoarele elemente: radiaţiile ultraviolete, radiaţiile micro, fumul de ţigară, dizolvanţii industriali şi alte chimicale.

    Despre vitamine a auzit toată lumea, despre antioxidanţi mai puţini. Dar imediat, această noţiune nu ni se mai pare nouă dacă spunem că şi vitaminele fac parte din această noţiune polisemantică. Ce sunt de fapt acesti radicali liberi? Acele elemente nocive, molecule instabile sau părţi moleculare, care în urma rezultatului de oxidare din organism, se produc peste tot. Sensul noţiunii poate fi comparat cel mai bine, cu fenomenul de ruginire. Radicalii liberi eliberaţi vor încerca să se lege de diferite substanţe şi acest efect determină dereglări grave. Aceste legãturi conduc la îmbolnăvirea celulelor, care influentaţe elibereazã noi şi noi radicali liberi. Asadar, celulele noastre în timpul întregii vieti, sunt expuse influenţelor nocive ale radicalilor liberi. Situaţia menţionată nu are efect doar asupra frumuseţii noastre, ci ne poate periclita însăşi calitatea vieţii. Moleculelele respective distrug ţesutul pielii şi îngreuneazã regenerarea celulelor. Astfel, prin apărarea contra radicalilor liberi micşorăm puţin ritmul de îmbătrânire şi posibilitatea apariţiei de noi boli. Antioxidanţii din punct de vedere chimic sunt substanţe cunoscute, ne apără, ne întineresc. Functionează ca un scut de protecţie contra radicalilor liberi. În cazul unor situaţii normale, organismul nostru este capabil sã reducă la zero efectele radicalilor liberi şi să menţină în echilibru organismul. Dar dacă acest echilibru este răsturnat, oxidarea celulelor şi îmbătrânirea se accentuează (devine mult mai rapidă). Pentru evitarea acestei situaţii, pentru întărirea sistemului imunitar slăbit şi micşorarea dăunătorilor naturali, în cazul bolilor cronice, ca o terapie complementară, se pot lua antioxidanţi cu efecte deosebit de bune.

    Bineînţeles că, cea mai originalã compoziţie de antioxidanţi este cea din grupa flavonoidelor. Numele de flavonoide înseamnă o grupă de compuşi. În prezent cunoaştem peste 5000 de feluri de flavonoide care sunt obţinute cu precădere din coaja fructelor, seminţe sau din penduculul strugurilor. Caracteristica principală este aceea că sunt de 20-50 de ori mai tari ca douã dintre cele mai cunoscute substanţe antioxidante, vitaminele C şi E. Flavonoidele au cea mai mare cantitate de substanţe antioxidante. Ajută la regenerarea efectului vitaminei E şi măreşte efectul vitaminei C şi nivelul beta-karotinei. Oferă posibilitatea ca vitaminele să nu fie folosite în organism ca antioxidanţi, ci sã funcţioneze ca vitamine! Micşoreazã tensiunea şi nivelul de colesterin din sânge. Împiedică depozitarea colesterinului asupra pereţilor vasului sanguin. Efectele benefice se datorează faptului că dilatează arterele pulmonare, astfel îmbunătăţiind circulaţia sanguină a musculaturii inimii şi ajută la procesele de metabolism, în urma cărora creşte puterea contracţiilor inimii. Prin folosirea regulată se ameliorează calcificarea şi îngustarea arterelor. Printr-un sistem de artere curate, substanţele nutritive şi oxigenul ajung mult mai eficient la celule. Cu acestea sunt mărite şi influenţele altor substanţe, deoarece printr-un sistem circulator mai curat ele pot avea o eficienţă mult mai mare.

    Produsele firmei Vita Crystal sunt preferate în primul rând de următoarea categorie de consumatori:

* Persoanele receptive la tot ceea ce înseamnă noutate şi care sunt pe deplin responsabile faţă de sănătatea lor.

* Persoanele care au pretenţia, ca produsele consumate să fie în exclusivitate de origine naturală, cu conţinut în elemente bio-active.

* Persoanele care doresc pur şi simplu să consume produse cu gust şi miros plăcut.

* Persoanele care doresc, ca rezultatele să fie cât mai curând palpabile, dar să dispară şi cauza declanşatoare a problemei.

* Persoanele care au exigenţa şi pretenţia de a consuma numai produse fabricate de firme în care au deplină încredere şi care aplică în mod continuu proceduri de asigurare a calităţii superioare a produselor.


Lista produselor Vita Crystal

 


   
 
Copyright @ 2009 - Flavin-AloeVera distribuitor independent. Flavin este nume inregistrat si apartine companiei Vita Crystal Institute Ungaria
SEO