Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

 
 
 




 

    Vitaminele sunt substante chimice organice care nu furnizeaza energie ele insele, dar au un rol extrem de important in transformarea hranei in energie.

    Vitaminele nu se suplinesc intre ele si nu se pot inlocui cu alte substante. Organismul nu este capabil sa produca decat anumite vitamine (in cantitati insuficiente) astfel incat este necesar aportul lor prin intermediul hranei.

    Vitaminele: de ce impreuna cu bioflavonoidele rosii, de ce impreuna cu antioxidanti?

    Pentru o asimilare optima a mineralelor si vitaminelor in metabolismul corpului uman este necesar efectul antioxidant al bioflavonoidelor/polifenolilor.

    Astfel, pentru asimilarea a 200 mg de vitamina C este nevoie de 300 mg de flavonoide/polifenoli. Aceasta combinatie revolutionara reprezinta secretul eficientei produselor Flavitamin de la Vita Crystal.

    In prezenta bioflavonoidelor cu actiune antioxidanta, de 20-50 de ori mai puternica decat alte substante antioxidante, efectele vitaminelor C si E sunt potentate intr-un mod extraordinar. Acest fapt a fost demonstrat stiintific in timpul cercetarilor bioflavonoidelor/polifenolilor .



BETA CAROTEN
 
VITAMINA B6
 
VITAMINA C ESTER
 
 
 
 
VITAMINA C
 
VITAMINA D
 
VITAMINA E
 
 
 
 
   
 
Copyright @ 2009 - Flavin-AloeVera distribuitor independent. Flavin este nume inregistrat si apartine companiei Vita Crystal Institute Ungaria
SEO